Over

MICHIEL POLMAN & HERBERT BOSCH

zijn de drijvende kracht achter SamenThuis

SamenThuis Vastgoedontwikkeling wilt een positieve bijdrage leveren aan een toekomstbestendige aarde voor onze kinderen.

Door vanuit een lange termijn visie samen te werken met diverse partners (architecten, aannemers, investeerders, etc.) heeft SamenThuis Vastgoedontwikkeling de beschikking tot alle benodigde middelen om locaties risicodragend te verwerven en te ontwikkelen.


MICHIEL POLMAN

(Bruggen)bouwer    I   oprichter en mede-eigenaar van SamenThuis

Michiel Polman heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan met het (her)ontwikkelen van woning- en bouwprojecten bij BAM, AM en Heembouw. Daarnaast heeft hij een breed netwerk aan relaties opgebouwd. Hij is een echte ‘bouwer’, iemand die projecten initieert én realiseert. Zijn doel is het gezamenlijk creëren van een thuis voor toekomstige bewoners én het realiseren van een mooi rendement voor opdrachtgevers en partners.

HERBERT BOSCH

Expert in gebiedsontwikkeling   I  mede-eigenaar van SamenThuis

Herbert Bosch is 15 jaar werkzaam in gebiedsontwikkeling. Hij begon zijn carrière bij Ymere, leerde bouwen bij  BAM en deed in de breedte ervaring op als ontwikkelaar, verkoopmanager en projectdirecteur bij Bouwfonds (BPD). Voor BPD werkte hij als ontwikkelings/regiomanager van de regio Midden-Nederland aan complexe processen en was de liaison van projectontwikkelaars, corporaties, bouwers, beleggers en adviseurs. Herbert’s visie, financieel en juridisch inzicht, creativiteit, doorzettingsvermogen en communicatiestijl zijn onmiskenbaar doorslaggevend gebleken om samen projecten haalbaar te maken en succesvol af te ronden.

ERVARINGEN

met SamenThuis

“De samenwerking met  Michiel Polman ervaren wij als zeer prettig. Dit was zo als ‘oud’-collega bij Heembouw Wonen, maar zeker ook in de samenwerking daarna. Michiel is zeer creatief en proactief in het vinden van oplossingen voor complexe ontwikkelopgaven, waarbij hij de belangen van de diverse stakeholders blijft behartigen. Daarnaast weet Michiel altijd weer te verrassen met de snelheid en de creatieve manier waarmee vragen voor ons als opdrachtgever worden ingevuld. Mede dankzij zijn creatieve en oplossingsgerichte manier van werken leidt dit altijd tot de maximale waarde van een locatie, zowel voor de toekomstige doelgroep als de huidige eigenaar”

– Guido Voermans, Heembouw

“STVGO staat voor snel beslissen en geen eindeloze onderhandelingen, ook als ze samenwerken met anderen. Ze doen wat ze zeggen, dat werkt prettig. Ze zijn in staat te innoveren met de NOM-woningen: de eerste voor STVGO én voor Houten.”

– Peter Bos, Gemeente Houten

“Wij hebben diverse keren samengewerkt met SamenThuis Vastgoedontwikkeling en ervaren het iedere keer als zeer prettig; een betrouwbare partij waarbij afspraken altijd worden nagekomen. Het creatieve en oplossende vermogen van Michiel Polman wordt gewaardeerd en zorgt er mede voor dat het totaalplaatje klopt.”

– Tonnie Reuvers, Reuvers Ontwikkeling & Bouw