Start verkoop super duurzaam Hof van Máxima

Start verkoop super duurzaam Hof van Máxima

Medio dit jaar heeft SamenThuis Vastgoedontwikkeling samen met Reuvers Bouw en Ontwikkeling de prijsvraag gewonnen voor het ontwikkelen en realiseren van woningen aan het Máximapark in Utrecht. De gemeente Utrecht werd overtuigd door een prachtig ontwerp van negen villa’s en een duurzaamheidsambitie van EPC (min) -0,3, GPR 8,75 en MPG 0,50. Deze combinatie is zelden vertoond bij woningbouw in Nederland.

Op 7 december 2017 is het project “Hof van Maxima” gestart met de verkoop van de negen villa’s. Duurzaamheid speelt in dit project een zeer belangrijke rol. De milieubesparende oplossingen, slim gebruik van energie en isolatie, maar ook de materialen, constructie en esthetiek hebben geresulteerd in woningen die hun eigen energie opwekken (Nul-op-de-Meter) en zoveel mogelijk circulair zijn gebouwd. Er is geen gasaansluiting aanwezig, waardoor de villa’s All-Electric zijn.

Ook de bezoekers die de start van de verkoop op 7 december jl. bezochten waren enorm enthousiast over de combinatie van het prachtige ontwerp en een energieleverende woning met een zeer hoogwaardig afwerkniveau.

Voor meer informatie over het project: www.hofvanmaxima.nl