Selecteer een pagina

ONS TEAM

Door middel van samenwerking ontwikkelen wij duurzame projecten in Midden-Nederland. Maak kennis met ons!

Michiel Polman

Ontwikkelaar en eigenaar

In 2015 startte Michiel SamenThuis Vastgoedontwikkeling. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan met het ontwikkelen en herontwikkelen van woning- en bouwprojecten bij BAM, AM, Heembouw en SamenThuis. Hier heeft hij een breed netwerk opgebouwd. Michiel is een echte ‘bouwer. Iemand die projecten begint en afmaakt, van idee tot executie. Zijn passie is om in samenwerking met alle betrokkenen en belanghebbenden mooie en duurzame woonbuurten te ontwikkelen.

herbert Bosch

Ontwikkelaar en eigenaar

Herbert begon zijn carrière bij Ymere, leerde bouwen bij BAM en deed ervaring op als ontwikkelaar, verkoopmanager en projectdirecteur bij Bouwfonds (BPD). Een alleskunner dus, die inmiddels al zo’n 15 jaar in de gebiedsontwikkeling werkt. Zijn visie, financieel en juridisch inzicht, creativiteit, doorzettingsvermogen en communicatiestijl spelen een grote rol in het haalbaar maken én het succesvol afronden van projecten.

anne van de Wolfshaar

Participatie, Verkoop & Marketing

Na haar studie startte Anne bij BPD Gebiedsontwikkeling. Daar kwam ze erachter dat gebiedsontwikkeling helemaal haar ding is. Na vijf jaar maakte ze de overstap naar SamenThuis, passend bij haar ondernemende karakter. Anne coördineert de participatietrajecten en gaat over de verkoop en de marketing. Voor onze projecten is maatwerk essentieel. Dankzij haar klantgerichtheid vind ze bij ieder project een creatieve en passende oplossing.

Francis Kreugel

Ontwikkelaar

Francis begon zijn carrière bij woningcorporatie Mitros en leerde ontwikkelen bij AM. Na ruim 14 jaar maakt Francis per 1 februari 2022 de overstap van AM naar SamenThuis. Een kundige allround ontwikkelaar, die inmiddels grote projecten op zijn naam heeft staan. Zijn krachtige analyses, technische skills en goede communicatieve vaardigheden spelen een grote rol in zijn succes. Welkom Francis! Je bent een aanwinst voor ons team. Wij zijn megablij met je komst en kijken uit naar een fijne samenwerking.