Selecteer een pagina

ONS TEAM

Door middel van samenwerking ontwikkelen wij duurzame projecten in Midden-Nederland. Maak kennis met ons!

Michiel Polman

Ontwikkelaar en eigenaar

In 2015 startte Michiel SamenThuis Vastgoedontwikkeling. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan met het ontwikkelen en herontwikkelen van woning- en bouwprojecten bij BAM, AM, Heembouw en SamenThuis. Hier heeft hij een breed netwerk opgebouwd. Michiel is een echte ‘bouwer. Iemand die projecten begint en afmaakt, van idee tot executie. Zijn passie is om in samenwerking met alle betrokkenen en belanghebbenden mooie en duurzame woonbuurten te ontwikkelen.

herbert Bosch

Ontwikkelaar en eigenaar

Herbert begon zijn carrière bij Ymere, leerde bouwen bij BAM en deed ervaring op als ontwikkelaar, verkoopmanager en projectdirecteur bij Bouwfonds (BPD). Een alleskunner dus, die inmiddels al zo’n 15 jaar in de gebiedsontwikkeling werkt. Zijn visie, financieel en juridisch inzicht, creativiteit, doorzettingsvermogen en communicatiestijl spelen een grote rol in het haalbaar maken én het succesvol afronden van projecten.

Angelique Hensen

Manager Verkoop & Marketing

Angelique begon haar carrière in de vastgoedwereld 18 jaar geleden als Klantmanager bij BAM Vastgoed en heeft zich daarna verder ontwikkeld tot Verkoopmanager bij AM. Met haar helikopterview en hands on mentaliteit heeft Angelique de afgelopen jaren al veel kleine en grote complexe projecten succesvol in de verkoop gebracht. Haar expertise op het gebied van verkoop, marketing en notarieel recht dragen bij aan het in goede banen leiden van de klantreis en het gehele verkoopproces. Van marktadvies, crowd sourcing en participatie tot de marketing en het in verkoop brengen van nieuwbouwprojecten. Angelique regelt het allemaal!

Francis Kreugel

Ontwikkelaar

Francis begon zijn carrière bij woningcorporatie Mitros en leerde ontwikkelen bij AM. Na ruim 14 jaar heeft Francis per 1 februari 2022 de overstap van AM naar SamenThuis gemaakt. Een kundige allround ontwikkelaar, die inmiddels grote projecten op zijn naam heeft staan. Zijn krachtige analyses, technische skills en goede communicatieve vaardigheden spelen een grote rol in zijn succes.